SofLens Daily Disposable (30 лещи)

  • Марка: Bausch + Lomb
75,90 лв. 65,00 лв.

Контактните лещи за еднократна употреба SofLens® Daily Disposable са създадени, за да надхвърлят очакванията и на най-взискателните пациенти. SofLens® Daily Disposable са предпочитани от хората с динамичен начин на живот, които искат да се освободят от ежедневните грижи за лещите си. Те гарантират свободата на потребителя във всяка ситуация:

  • по време на ваканция
  • при излизане вечер
  • при спортуване (особено при практикуване на водни спортове)
  • при пътуване

Имат уникалния асферичен дизайн на лещите PureVision, който коригира неспособността на очите да фокусират светлинните лъчи, преминаващи през центъра и периферията на роговицата, върху ретината (явление, нар. сферична аберация). В резултат от това често срещано естествено несъвършенство на очите, предметите изглеждат размазани или неясни, особено в слабоосветена среда. С еднодневните контактни лещи SofLens® Daily Disposable с асферична оптика ще се радвате на ясно и остро зрение и ще възприемате наситените цветове с по-добър контраст дори и при слаба светлина, напр. при шофиране през нощта.

Възползвайте се от новото качество на зрителното възприятие и яркия контраст, които предлагат тези лещи. Забравете за взирането, дори и в слабоосветена среда.

 

 

Диоптър: od -9.00 do +6.50
Срок на годност: 32 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Hilafilcon B
Може ли да се преспива?: Не
Водно съдържание: 59%
Диаметър: 14.2
UV филтър: Не
В кутията: 30 лещи
Производител: Bausch and Lomb
Кривина: 8.6

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане