BAUSCH + LOMB ULTRA 1бр

  • Марка: Bausch + Lomb
24,00 лв.

Месечни лещи ULTRA

Новият модел на BAUSCH + LOMB  ULTRA са идеални за потребители със сравнително ниски стойности на късогледство или далекогледство. Произвеждат се в диоптричния диапазон от +6.00 до –12.00 и са оцветени в бледосиньо за по-лесно боравене. Изключителен комфорт за уморени очи. Вторачването в екраните на различните дигитални устройства понижава честотата на мигане. Това допринася за изсъхването на контактните лещи и може да причини замъглена видимост, умора, напрежение в очите и трудно фокусиране. Технологията MoistureSeal на ULTRA помага на очите да се преборят с тези симптоми до 16-тия час на носене. Изключително високата им кислородна пропускливост – 163 dk/t също ги превръща в революционен продукт на пазара на контактни лещи.

Допълнителна хидратация

Контактните лещи ULTRA от Bausch&Lomb съдържат подобрения овлажняващ агент PVP, който предпазва от дехидратация и съхранява влажността. Уникалният им процес на производство позволява високото съдържание на тези хидрофилни молекули. Така лещата съхранява до 95% от влажността си и до 16-тия час, като 9 от 10 потребители са съгласни, че дори и в края деня ULTRA осигурява същия комфорт като в началото.

Материал Самфилкон А
Технология MoistureSeal™
Водно съдържание 46%
Кислородна преносимост 163 Dk/t в центъра при -3.00D
Дизайн Асферична оптика за намаляване на сферичните аберации
Базисна кривина 8.5 mm
Диаметър 14.2 mm
Дебелина в центъра 0.07 mm при -3.00D
Диоптричен диапазон от +6.00D до -12.00D
Режим на подмяна Едномесечни
Начин на употреба Ежедневно поставяне и сваляне

Ще получите Вашите лещи в Транспортна опаковка Блистер, за Почистването и Съхранението им ще ви е необходим Разтвор за Лещи и контейнер за съхранение, който може да закупите от ТУК  https://www.optics-center.com/bg-catalog-details-7.html

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!